Informatie & Kennisbank

Spanje info
Algemene informatie over Spanje, het land, het klimaat, de economie, de feesten, de wijnen, culinaire genoegens  en veel toeristische informatie.

Wonen in Spanje
Alle informatie die je nodig hebt als je in Spanje wil gaan wonen, voor permanent of voor vakantie. Naast tal van tips, tref je de adressen en het aanbod aan van betrouwbare makelaars die onroerend goed in Spanje verkopen. Tevens krijg je informatie over zaken als hypotheken, verzekeringen en juridische of bouwkundige aankoop begeleiding.
Onmisbaar als je binnenkort een huis gaat (ver) kopen.

Werken in Spanje
Alles over het starten van een bedrijf en het ondernemen in Spanje, het voeren van een juiste boekhouding, maar ook het zoeken naar een baan, informatie over de sociale verzekeringen en veel meer zaken die je echt moet weten.

Leven in Spanje
Als je in Spanje leeft moet je ook (enigszins) integreren in de Spaanse samenleving om plezierig te kunnen wonen in Spanje. Zaken als verzekeringen, toezicht bij afwezigheid, onderhoud, gezondheidszorg, het opbouwen van een nieuwe vriendenkring in Spanje zijn erg belangrijk.

Spanje Toeristeninfo

Spanje is een schitterend land, waar alle landschappen van de wereld te vinden zijn.

Een bezoek aan Spanje stelt u in staat om landschappen van elders in de wereld te bewonderen, van werkende vulkanen, tot grote watervallen, van woestijnen tot donkere bossen, van witte zonnige stranden tot met sneeuw bedekte bergtoppen.

Nergens in Europa treft u zo'n diversiteit in landschappen en mooie oude steden aan als in Spanje en dat meestal onder een stralende zon.

Klik hier voor onze eigen Viva España site.

  samenwerking   |  contact


Home   |   Hoe werkt het?   |   Bedrijven   |     Kennisbank    |    Lidmaatschap   |   Helpdesk  |  Nieuws  |  Alleen Leden 

Spanje Help Desk


Spanje Helpdesk is een initiatief van

 Accountnet Internet Media S.L. te Alfaz del Pi - Alicante.

Binnen Accountnet functioneren een aantal professionele dienstverleners, zoals accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, financiële adviseurs, advocaten, gestors en deskundigen op het gebied van onroerend goed en bedrijven.

Daarnaast zijn er specialisten op het gebied van vermogensbeheer, IT technologie, personeelszaken, erfrecht en testamenten, verzekeringsadviseurs en hypotheekdeskundigen aan Spanje Helpdesk  verbonden.

Deelname aan Spanje Helpdesk staat open voor professionele en deskundige adviseurs en bedrijven, die samenwerken met Accountnet en die voldoen aan de eisen en voorwaarden zoals gesteld in het samenwerkingscontract van Accountnet.

Specialisten en bedrijven die interesse hebben in participatie in deze unieke service aan Nederlandstaligen die in Spanje (gaan) wonen of werken, kunnen contact opnemen voor meer informatie via ons contactformulier.

Alle specialisten en bedrijven die deelnemen in Spanje Helpdesk  voldoen aan de hoogste normen en werken volgens de gedragscodes van Spanje Helpdesk, welke u in deze website kunt inzien.

Spanje Helpdesk is het meest betrouwbare en uitgebreide advies en hulpsysteem voor Nederlandstaligen in Spanje.
 

Stel uw vraag aan Spanje Help Desk.

niet leden : alleen algemene vragen
(niet meer dan 1 vraag per keer)

Klik hier voor de Help Desk

  Specialisten  |  FAQ  |  Samenwerking  |  Links  | Contact

Disclaimer

Advies vermeld in deze website is bedoeld om u te informeren en is geen specifiek advies. Uw persoonlijke omstandigheden kunnen anders zijn, dan wij voor ogen hadden.  Raadpleeg dus altijd een specialist voordat u actie onderneemt. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte fysieke, juridische, sociale of financiële (gevolg) schade. Spanje Help Desk is een website van Accountnet Internet Media SL, zodat de algemene voorwaarden, de gedragscode, de aviso legal en de privacy regels van dit bedrijf van toepassing zijn.

Klik hier voor:

Aviso Legal
Algemene Voorwaarden
Privacy statement
Gedragsregels
Voorwaarden en Disclaimer