Stel je eens voor...


Stel je eens voor……… dat er een plek is waar je alle informatie kunt vinden en praktisch advies kunt krijgen over hoe je de resultaten van je bedrijf kunt verbeteren.
.
Stel je eens voor..…….. dat je zonder direct hoge kosten te moeten maken, een deskundige kunt raadplegen over jouw vragen of problemen.
.
Stel je eens voor.……… dat er iemand is die je toont hoe je jouw bedrijf in al zijn aspecten kunt verbeteren, met zaken als omzetverhoging, kostenbesparing en efficiency verbetering.
.
Stel je eens voor.............dat je alle informatie over het ondernemen in Spanje inclusief fiscale- administratieve- sociale- en bedrijfswetgeving kunt krijgen in gewoon begrijpelijk Nederlands.
.
Stel je eens voor...........dat je jaarlijks als je dat wilt je bedrijf kunt laten keuren, zodat je weet waar de sterke en zwakke kanten zitten en je dus tijdig maatregelen kunt nemen.
.
Stel je eens voor...……..dat je een persoonlijke professionele adviseur zou hebben, die jou altijd bijstaat bij het nemen van belangrijke beslissingen.
.
.
Neen,   je droomt niet.......…..
.
Er is zo'n plek.............. hier, bij Accountnet, Miembros en Spanje Help Desk,  waar je deze unieke service kunt krijgen, als abonnee en dat vanaf 20  Euro per maand............
Alle voordelen op een rij

Het Bedrijfslidmaatschap is een must voor professionele dienstverleners, ondernemers en bedrijven die in Spanje gevestigd zijn, of die veel zaken doen met Spanje.

Of u nu een kleine ZZP'er bent, of een professionele dienstverlener, specialist of manager, eigenaar van een bedrijf, winkel of restaurant, u zult ongetwijfeld veel vragen hebben over het zaken doen in Spanje en alles willen weten over juridische, fiscale, administratieve, financiële en praktische zaken in Spanje en de verhoudingen met Nederland en België.

Door u te abonneren als bedrijf bij Spanje Help Desk, heeft u de volgende voordelen:

.
Lid worden

Als (toekomstig) ondernemer in Spanje kunt u zich abonneren op onze services.
 
Door lid te worden ontvangt u tal van voordelen, veel meer nog dan hier boven vermeld staat.
 
Wordt ook lid en maak gebruik van alle voordelen van een lidmaatschap.

Met een lidmaatschap van Spanje Help Desk voor Bedrijven verzekert u zich van een compleet informatie, hulp en advies systeem voor uw bedrijf, en heeft u alle hulpmiddelen en informatie over het runnen van een zaak in Spanje direct ter beschikking.

Daarnaast wordt u direct in uw eigen taal op de hoogte gehouden van alle relevante wijzigingen in de fiscale, sociale en financiële wetgeving in Spanje.

Jaarabonnement    €  240,- excl iva/btw  (dat is slechts € 20,- excl iva per maand)


Klik hier om lid te worden
                                                                     
 


Nu abonneren in het belang van u en uw bedrijf!


  samenwerking   |  contact


Home   |   Hoe werkt het?   |   Bedrijven   |     Kennisbank    |    Lidmaatschap   |   Helpdesk  |  Nieuws  |  Alleen Leden 

Spanje Help Desk


Stel uw vraag aan Spanje Help Desk.

niet leden : alleen algemene vragen
(niet meer dan 1 vraag per keer)

Klik hier voor de Help Desk

  Specialisten  |  FAQ  |  Samenwerking  |  Links  | Contact

Onderwerpen in de bedrijfskennisbank

en nog veel meer.....

Disclaimer

Advies vermeld in deze website is bedoeld om u te informeren en is geen specifiek advies. Uw persoonlijke omstandigheden kunnen anders zijn, dan wij voor ogen hadden.  Raadpleeg dus altijd een specialist voordat u actie onderneemt. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte fysieke, juridische, sociale of financiële (gevolg) schade. Spanje Help Desk is een website van Accountnet Internet Media SL, zodat de algemene voorwaarden, de gedragscode, de aviso legal en de privacy regels van dit bedrijf van toepassing zijn.

Klik hier voor:

Aviso Legal
Algemene Voorwaarden
Privacy statement
Gedragsregels
Voorwaarden en Disclaimer