Uw voordelen op een rij

Dit lidmaatschap biedt u de volgende voordelen:

 1. Extra uitgebreide informatie, in de vorm van vele artikelen die alleen voor leden toegankelijk zijn over leven, wonen en werken in Spanje.  U krijgt toegang tot alle informatie die u wenst om onbezorgd te wonen, leven en werken in Spanje. Dit alles staat u 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar in duidelijk Nederlands ter beschikking. Deze informatie bevat de dagelijks bijgewerkte kennis van vele boeken en publicaties over Spanje. Een boek zal snel verouderd zijn, terwijl deze website dagelijks wordt onderhouden en voorzien van de laatste informatie.
 2. Toegang tot ons vraag- en antwoord deel (FAQ), met de meest gestelde vragen en antwoorden.
 3. Abonnement; op onze flashinfo alleen voor leden. Hierin staan de laatste berichten op fiscaal, juridisch financieel en algemeen gebied met betrekking tot het wonen, werken en leven in Spanje. Deze flashinfo wordt alleen naar onze leden verzonden in de vorm van een e-mail.
 4. Instructie en advies bij de aanvraag van een NIE nummer en de verplichte registratie in het Register van Europese inwoners in Spanje. Met onze hulp kunt u de aanvraag zelf uitvoeren. Natuurlijk kan onze gestorafdeling de gehele aanvraag voor u afhandelen, indien u dat wenst.
 5. Onafhankelijk vrijblijvend woon advies; gratis adviesrapport aan de hand van uitgebreide vragenlijst met betrekking tot het zoeken van een woning in Spanje. Wij zijn geen makelaar en verkopen u dus ook niets, maar wij kunnen u met onze ervaring wel terdege onafhankelijk en objectief adviseren.
 6. Verhuis-service; wij vragen gratis een aantal offertes bij erkende verhuizers aan, die er voor zorgen dat uw verhuizing van Nederland / België naar Spanje vlekkeloos verloopt, inclusief alle papierwerk en de verzekering van uw inboedel. Aan de hand van de offertes die u rechtstreeks van deze verhuizers ontvangt bepaalt u zelf met wie u in zee gaat.
 7. Voorbeelden van contracten, in het Spaans, Engels en het Nederlands.
 8. Voorbeelden van  formulieren met toelichting en vertaling.
 9. Toegang tot onze bibliotheek, met gratis e-boeken.
 10. Gratis aanvraag bankrekening en bankdiensten bij een bank met Nederlandstalige contactpersoon.
 11. Ticket service met voorrangsbehandeling voor alle vragen (ookpersoonlijke) die te maken hebben met het kopen van een woning, en het wonen, leven en werken in Spanje via Spanje Helpdesk.
 12. Rechtsbijstand op 1e lijnsniveau, dus tips en advies op juridisch en fiscaal gebied.
 13. Assistentie bij het zoeken naar betrouwbare en goede dienstverleners, zoals loodgieter, electricien, klusjesman, aannemer, tuinman, zwembadonderhoud, schilder, architect, hulp aan huis, verpleegkundige hulp etc. Attentie: wij zoeken voor u een goede dienstverlener, maar voeren deze diensten NIET zelf uit.
 14. Vertaalservice en assistentie in nood situaties. (officiële tolkdiensten niet inbegrepen)
 15. Maximaal twee maal per jaar kunt u per e-mail of in een persoonlijk gesprek een persoonlijk advies vragen over uw specifieke situatie.
Kortom alles wat u wilt weten over wonen, werken en leven in Spanje ontvangt u als VIP abonnee, inclusief advies en begeleiding.

Voor de prijs van een abonnement hoeft u het niet te laten.

Waar immers krijgt u zoveel inhoudelijke informatie, begeleiding en advies voor een prijs van slechts 145,- Euro per jaar.

Voorhet meer beperkte Basis Info abonnement (alleen de bovenstaande punten 1 t/m 3) betaald u zelfs slechts 85,-Euro per jaar.

Voor bedrijven en zelfstandigen hebben wij een nog uitgebreider lidmaatschap.

Kies uw abonnement van uw keuze.

Één tip, één advies, waarschuwing of extra informatie is een fractie van de kosten en ellende die u heeft bij een foute beslissing of gewoon onbekendheid met de situatie of wetgeving in Spanje.
Lid worden

Als (toekomstig) tijdelijk of permanent inwoner in Spanje kunt u zich abonneren op onze diensten.

Door particulier abonnee te worden bij Spanje Help Desk ontvangt u tal van voordelen, waarvan u hier een overzicht kunt inzien.

U kunt kiezen uit 2 service abonnementen voor particulieren, te weten:


Basis Info Service
U maakt dan alleen gebruik van de mogelijkheid om  toegang te krijgen tot ons uitgebreide informatie- en kenniscentrum en onze FAQ afdeling.

U heeft dan geen toegang tot ons adviescentrum, ticket systeem, bibliotheek en formularia afdeling met voorbeelden van contracten en formulieren.

De kosten van deze service (via internet 24 uur per dag 7 dagen in de week) bedragen € 85,- excl iva per jaar.


VIP Info Service
De uitgebreide versie van de bovenstaande service, namelijk toegang tot ons uitgebreide informatie- en kenniscentrum en tevens toegang tot ons adviescentrum, ticket systeem met voorrang, bibliotheek en formularia afdeling met voorbeelden van contracten en formulieren.

Kortom met de VIP Info Service bent u altijd volledig up-to-date en wordt u altijd op korte termijn voorzien van de antwoorden op uw vragen.

De kosten van deze uitgebreide service (via internet 24 uur per dag 7 dagen in de week) bedragen slechts € 145,- per jaar excl. iva/btw.

Met een Info Service abonnement van Spanje Help Desk verzekert u zich van een compleet informatie, hulp en advies systeem voor particulieren in Spanje, en heeft u alle assistentie en informatie over het wonen, werken of kopen in Spanje direct ter beschikking.

Daarnaast wordt u direct in uw eigen taal op de hoogte gehouden van alle relevante wijzigingen in de fiscale, sociale en financiële wetgeving in Spanje.

U de zon, wij de zorgen !

Klik hier om lid te worden van Spanje Help Desk.Home   |   Hoe werkt het?   |   Bedrijven   |     Kennisbank    |    Lidmaatschap   |   Helpdesk  |  Nieuws  |  Alleen Leden 

Spanje Help Desk


Stel uw vraag aan Spanje Help Desk.

niet leden : alleen algemene vragen
(niet meer dan 1 vraag per keer)

Klik hier voor de Help Desk

  Specialisten  |  FAQ  |  Samenwerking  |  Links  | Contact
Uitgebreid lidmaatschap voor bedrijven

Het Bedrijfslidmaatschap is een must voor professionele dienstverleners, ondernemers en bedrijven die in Spanje gevestigd zijn, of die veel zaken doen met Spanje.

Of u nu een kleine ZZP'er bent, of een professionele dienstverlener, specialist of manager, eigenaar van een bedrijf, winkel of restaurant, u zult ongetwijfeld veel vragen hebben over het zaken doen in Spanje en alles willen weten over juridische, fiscale, administratieve, financiële en praktische zaken in Spanje en de verhoudingen met Nederland en België.

Door u te abonneren als bedrijf bij Spanje Help Desk, heeft u de volgende voordelen:

Klik hier om bedrijfslid te worden van Spanje Help Desk.